Het Almeerse literaire festival Schrijversblock. Zaterdagmiddag 18 februari 2017

De zesde editie van het Almeerse literair Festival Schrijversblock vindt plaats op 18 februari 2017. Schrijvers, dichters en singer-songwriters nemen plaats in intieme ruimtes in KAF, de Kunstlinie in het Stadscentrum.

Uitgelicht: Maartje Wortel en Jan Siebelink

1425038622ff695478425e84c76f4a304af9fcd3e3

Wie komen er? Schrijvers Jan Siebelink en Maartje Wortel en singer-songwriter Valentina Elèni. Valentina Elèni is een bijzondere verschijning, ze ziet eruit als een stoere rockchick, maar zingt gevoelige Nederlandstalige nummers. Ze kan je als het ware laten huilen om een gezongen boodschappenlijstje. Jan Siebelink schreef de verfilmde roman ‘Knielen op een bed violen’, over liefde en geloof. In zijn andere meesterwerken schiep hij de meest prachtige droomvrouwen, zijn ‘heldinnen’. Het is een genot om hem te horen vertellen. Maartje Wortel neemt een prachtige plek in op ons festival. Ze is winnaar van de Anton Wachter prijs en meester in de korte verhalen. Deze recensie in de HUMO zegt genoeg: “Ontmaskerende kracht, verleidelijke taal en bevreemdend. Geen schrijver van korte verhalen is vandaag zo goed als Maartje Wortel.”

Andere schrijvers zijn ondermeer Kader Abdolah en Arthur Japin.

Advertentie

Informatie

Dit bericht is geplaatst op januari 18, 2017 door in Uncategorized.

Contact

Pers 06 16468441 en E-mail: info@schrijversblock.nl

Over het festival

Het Festival

Het Literair Festival Schrijversblock vindt plaats op 18 februari 2017 met een volledig nieuw concept in het KAF-theater.

@Schrijversblock op Twitter

Fout: Zorg ervoor dat je Twitter account openbaar is.

%d bloggers liken dit: