Het Almeerse literaire festival Schrijversblock. Zaterdagmiddag 18 februari 2017

De zesde editie van het Almeerse literair Festival Schrijversblock vindt plaats op 18 februari 2017. Schrijvers, dichters en singer-songwriters nemen plaats in intieme ruimtes in KAF, de Kunstlinie in het Stadscentrum.

De jury van de schrijfwedstrijd van Schrijversblock is compleet!

Lex Jansen, uitgever in hart en nieren. Lex was ruim 12 jaar uitgever van de literaire uitgeverij De Arbeiderspers en startte vervolgens Uitgeverij Magonia. De eerste publicaties van uitgeverij Magonia zijn in 2015 verschenen. Magonia organiseert ook schrijfcursussen in Utrecht en Frankrijk met daarin een masterclass van een topschrijver.

Thomas Heerma van Voss, schrijver. Thomas schreef onder meer de romans De Allestafel (2009) en Stern (2013) en de verhalenbundel De derde persoon (2014).

Hij publiceert interviews, verhalen en artikelen in onder meer NRC / HandelsbladDe Groene AmsterdammerDe Volkskrant, Vrij Nederland en De Correspondent. 

 Connie Franssen, freelance tekstschrijver sinds 1998. Schrijft veel voor en over Almere maar is steeds vaker bij opdrachtgevers in Amsterdam en Utrecht te vinden. Geeft, als ze tijd heeft, schrijftrainingen om de creatieve spieren los te maken.

img-lex-jansen

Lex Jansen

0036_connie

Connie Franssen

Thomas Heerma van Voss

Advertentie

Informatie

Dit bericht is geplaatst op januari 24, 2017 door in Uncategorized.

Contact

Pers 06 16468441 en E-mail: info@schrijversblock.nl

Over het festival

Het Festival

Het Literair Festival Schrijversblock vindt plaats op 18 februari 2017 met een volledig nieuw concept in het KAF-theater.

@Schrijversblock op Twitter

Fout: Zorg ervoor dat je Twitter account openbaar is.

%d bloggers liken dit: