Het Almeerse literaire festival Schrijversblock. Zaterdagmiddag 18 februari 2017

De zesde editie van het Almeerse literair Festival Schrijversblock vindt plaats op 18 februari 2017. Schrijvers, dichters en singer-songwriters nemen plaats in intieme ruimtes in KAF, de Kunstlinie in het Stadscentrum.

Uitgelicht: Ozcan (Eus) Akyol

Als de vrijheid van meningsuiting niet bestond, had ik als schrijver en columnist maar een armzalig beroep. Er zijn landen – van China tot Rusland en Turkije – waar critici worden opgepakt omdat ze iets zeggen of schrijven wat tegen het zere been van het regime is, zegt Eus in een van zijn laatste column in het Algemeen Dagblad.

In februari 2016 verscheen zijn tweede roman, getiteld ‘Turis’. Hierin gaat de hoofdpersoon op zoek naar het vermeende dubbelleven van zijn vader, teneinde zijn ouders uit elkaar te drijven. Het boek werd als literaire fictie gepresenteerd, hoewel het verhaal veel gelijkenissen met het echte leven van de schrijver zou vertonen.

Eus is een begenadigt jong schrijver. Veel gevraagd in DWDD en andere programma’s. De tweede keer dat hij naar Schrijversblock komt. Met een bezoek aan Eus ontmoet je een kritische en inspirerende man.

Özcan Akyol

 

 

Advertentie

Informatie

Dit bericht was geplaatst op februari 5, 2017 door in Uncategorized en getagd als , .

Contact

Pers 06 16468441 en E-mail: info@schrijversblock.nl

Over het festival

Het Festival

Het Literair Festival Schrijversblock vindt plaats op 18 februari 2017 met een volledig nieuw concept in het KAF-theater.

@Schrijversblock op Twitter

Fout: Zorg ervoor dat je Twitter account openbaar is.

%d bloggers liken dit: