Het Almeerse literaire festival Schrijversblock. Zaterdagmiddag 18 februari 2017

De zesde editie van het Almeerse literair Festival Schrijversblock vindt plaats op 18 februari 2017. Schrijvers, dichters en singer-songwriters nemen plaats in intieme ruimtes in KAF, de Kunstlinie in het Stadscentrum.

Caroline in’t Veld en Bertus Big Band

We sluiten af met de feestelijk uitreiking van de prijs voor het Ultrakorte Verhaal en daar hoort de muziek van Caroline in’t Veld en een Big Band bij. Ze speelt accordeon sinds haar achtste jaar. Leerde liedjes schrijven op de middelbare school en hield er nooit meer mee op. Studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde in Nijmegen. In’t Veld is een gedreven kunstenaar. Ze schrijft overal en altijd. In haar liedjes is die typische warme, respectvolle toon herkenbaar. Zelfs als ze zich boos maakt over sociale misstanden of onrecht. Haar kunst troost, heelt en speelt in op de lol van het leven. Met simpele krachtige teksten.Voor je het weet zit je er middenin.Voor je het weet zit je er middenin.

_gjo4005

Advertentie

Informatie

Dit bericht is geplaatst op februari 6, 2017 door in Uncategorized.

Contact

Pers 06 16468441 en E-mail: info@schrijversblock.nl

Over het festival

Het Festival

Het Literair Festival Schrijversblock vindt plaats op 18 februari 2017 met een volledig nieuw concept in het KAF-theater.

@Schrijversblock op Twitter

Fout: Zorg ervoor dat je Twitter account openbaar is.

%d bloggers liken dit: